Descrierea produselor

Joincrave, Inc prin Cori Gramescu comercializeaza programe cu continut digital care nu este livrat pe un suport material, cu tematica legata de nutritie pentru slabire si sport.


Programele Better Body coordonate de Cori Gramescu includ planurile personalizate de dieta dupa preferintele clientelor, exercitiile fizice inregistrate care insotesc planul recomandat de slabire, cursul de nutritie si lectiile video explicative, sesiunile inregistrate de relaxare ghidata precum si accesul la comunitatile de suport si webinariile live saptamanale. Programele Better Body au o durata de valabilitate 3 sau 6 luni si este posibila cumpararea mai multor pachete consecutive.

Moneda de tranzactionare

Joincrave, Inc este o comanie americana si accepta plati doar in dolari americani.

Contact customer service

Pentru informatii suplimentare de suport referitoare la platile efectuate catre Joincrave, INC puteti folosi acest formular de contact.

Politica de retragere

Dreptul de retragere – reguli de aplicare

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la data încheierii contractului (data confirmării de către Prestator a comenzii plasate de Beneficiar).


Excepție:

Vă informăm că dreptul de retragere nu este aplicabil, printre altele, în oricare dintre următoarele situații: (i) după prestarea integrală a serviciilor sau (ii) pentru furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă a început executarea contractului, prezentul contract reprezentând acordul expres în acest sens.


Vă rugăm să aveți în vedere că odată cu începerea executării contractului dintre dumneavoastră și Prestator și anume odată cu activarea contului de utilizator al dumneavoastră în vederea accesării platformei aferent cursului comandat de către dvs., veți pierde dreptul de retragere, în condiţiile în care: ne-ați dat acordul prealabil expres pentru începerea executării în cursul perioadei de retragere și ați confirmat că ați luat cunoştinţă de faptul că veți pierde dreptul de retragere în consecinţă.


Astfel, după activarea contului dumneavoastră de utilizator în vederea accesării Serviciilor nu mai aveți dreptul de retragere cu privire la cele deja prestate, iar Prestatorul nu poate fi obligat la restituirea prețului.


Pentru a vă exercita dreptul de retragere cu privire la Cursurile Suport trebuie să ne informați cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din contract, utilizând o declarație neechivocă, prin oricare dintre următoarele modalități:

Prin e-mail, la adresa: cori@joincrave.com

Politica de livrare

Programele comercializate de joincrave, INC sunt livrate digital, prin activarea contului de utilizator sau prin efectuarea sesiunilor live contractate, prin intermediul platformei Zoom, conform programării efectuate și confirmate de client.

Politica de returnare

Cu excepția dreptului de retragere exprimat la punctul 4, programele cu conținut digital care nu este livrat pe un suport material nu pot fi returnate odată ce programul a fost activat

Politica de anulare

În cazul achiziționării de sesiuni live, puteți anula o programare făcută și acceptată de Joincrave, Inc cu cel puțin 24 de ore înainte de ora la care este stabilită programarea. În cazul în care anulați programarea după ce a trecut acest termen sau nu vă prezentați la programarea efectuată, aceasta se consideră de drept făcută și taxată integral.

Restrictii legale aplicabile

NU OFERIM SERVICII MEDICALE PROFESIONALE SAU SFATURI MEDICALE. SERVICIILE OFERITE DE SITE-UL WEB NU CONȚIN SAU REPREZINTĂ, ȘI NU TREBUIE INTERPRETATE CA, SFATURI MEDICALE SAU OPINII. NU SE CREEAZĂ O RELAȚIE MEDIC-PACIENT. UTILIZAREA SERVICIILOR NU ESTE PENTRU URGENȚE MEDICALE. DACĂ CREDEȚI CĂ SUNTEȚI ÎNTR-O URGENȚĂ MEDICALĂ, APELAȚI LA MEDIC.

Politica de privacy a website-ului

(I) TERMENII ȘI CONDIȚIILE DISPONBILE LA https://betterbody.cori.ro/platform/users/termsConditions

(II) POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE DISPONIBILA LA https://betterbody.cori.ro/platform/users/gdpr

(III) REGULILE DE ANTRENAMENT ONLINE DISPONIBILE LA https://betterbody.cori.ro/platform/users/reguli

Adresa fizica a companiei

Joincrave, Inc - 950 Brickell Bay Dr, Apt 2307, Miami, 33131, Florida , USA

Logo-urile cardurilor de credit pe care le acceptăm

Visa /Mastercard

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Urmărește-mă pe

© Copyright 2024 Joincrave, INC. Toate drepturile rezervate.

Toate textele sunt proprietatea Joincrave, INC, utilizarea si copierea fiind interzise.


Politica de îndeplinire | Termenii și Condițiile | Politica de confidențialitate | Regulile de antrenament online

© Copyright 2024 Joincrave, INC.

Toate drepturile rezervate. Toate textele sunt proprietatea Joincrave, INC, utilizarea si copierea fiind interzise.


Politica de îndeplinire

Termenii și Condițiile

Politica de confidențialitate

Regulile de antrenament online